skip to Main Content

Äntligen hemma!

Äntligen är vi hemma från vår semester i USA, vi överlevde, hundarna överlevde, allt är frid och fröjd. Vi har aldrig varit ifrån dem så länge tidigare så det var lite jobbigt men samtidigt skönt att veta att hundarna hade det bra med sina hundvakter! Kula har växt typ hur mycket som helst under de två veckorna vi var borta, mer päls, större tänder, längre ben, ja hela hon är ju gigantisk nu. 4 månaders bilden blev det inget med och 4½ månadsbilden ser ni nedanför. Det är dags att börja träna uppställning minsann men vem har tid för sånt när det finns så många andra roligare saker att träna på.

Poppel har förvandlats från strävhårig-efter-valpar-päls tollare till en mjuk och go tjej igen under tiden vi varit borta, perfekt! Nu ska bara pälsen växa ut oxå och sen är hon återställd :)  

Kula, 4½ månad. En rejäl tös kommer detta bli!

Brorsan Kenai som Kula spenderat dagarna ihop med när vi varit borta kom och hälsade på idag. Han är lite mer ”sportig” i sin kroppsbyggnad och därav lite smidigare än ”kalas-Kulan”.

Efter ståbildsfotografering visade Kula sin nya pool för Kenai som inte blev det minsta imponerad. Vatten i annan skepnad än i vattenskålen eller i sjön är tydligen väldigt suspekt. Kula däremot kör bredsladdar rakt i poolen utan att blinka. Vi kom fram till att antagligen så är hon helt enkelt inte lika smart som Kenai eftersom att han och mamma Poppel beter sig precis likadant. Nåväl, ibland kan det vara skönt att vara lite korkad och utan ett bekymmer i världen! ;)

Efter valparnas ”kamp-träning” så tog jag fram symaskinen och Kenai fick sig ett nytt halsband. Stackars grabb, kan ju inte ha sitt lilla valphalsband längre som dessutom är LILA! Matte…pinsamt!

Till sist en stressad gruppbild.

This Post Has 3 Comments
  1. Aha, därför dålig uppdatering. Härligt med resa till USA, mitt absolut favoritland :)

    Himla fin Kenai blev i sitt nya halsband.. och jag tror orange passar bättre till en tuff tollargrabb än lila ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top