skip to Main Content

Mot Specialen

Imorgon ganska tidigt, för en morgontrött sommarlovsstudent, åker jag och Poppel ner till Kolmården för årets Tollarspecial! Det blir min femte i ordningen men det är med precis samma förväntan och glädje, för det är ju alltid lika kul att se hundratals fina tollare på en och samma plats.

Iår hade jag bestämt mig för att inte ställa upp i någon tävling eftersom jag ju blir så nervös, men tror ni att jag kunde hålla mig eller? Klart vi ska tävla, så någon form av resultatrapportering kan väntas efter den här helgen. Hoppas på det bästa :)

Jag och Poppel ska umgås med släkten och spana efter snygga pojkar hela helgen. Vi kommer bo tillsammans med Martha (Fagerlands Röda) och Helena (Maalarigårdens) och bara det är ju en upplevelse i sig själv ;)

Ja, och så hoppas jag på att fånga tonvis med snygga tollare på bild såklart!!

På återseende!

This Post Has 2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top