skip to Main Content

Kula 3 månader

Idag blir valpkullen 3 månader! Alla verkar vara supernöjda med sina valpar, jag har iallafall inte fått tillbaka någon än ;)

Kula växer och verkar bli en riktigt snygg liten (eller kanske stor) dam. När vi vägde henne för en vecka sedan så stod vågen på 7 kg. Poppel har oxå gått upp i vikt och börjar bredda sig härligt med muskler, 13,6 kg vägde hon igår så snart är hon uppe i normalvikt igen.

Kula och jag tränar på med våra grunder i apportering, det har blivit det som vi fastnat för och denna gången vet jag ju hur man ska göra rätt från början så då går träningen mycket lättare. Vi tränar på handtarget och nu har Kula börjat spontanavlämna leksaker i avlämningshanden för att få kampa. Hon kommer alltid tillbaka med leksaken för att få kampa mera och släpper hyfsat bra på kommando. Hon kan även sitta ner och vänta på kommando för att få ta leksak men det får inte vara så värst mycket retning för då kan hon inte hålla sig. Frågar man vart hon har sina grejer så börjar hon söka efter leksak, jätteduktig är hon och väldigt lättlärd eftersom att föremålsintresset är enormt. Man kan jämföra Poppels matintresse med Kulas föremålsintresse, och den som har träffat Poppel vet att i hennes hjärna ekar det ”mat, mat, mat, mat” på repeat.

Idag har vi varit och badat så gott det gick på den ostädade stranden bland massa vass så det är därför som Kula är lite blöt i pälsen på bilderna.

♥ Min Vilda Busiga Bläsand ♥

This Post Has One Comment
  1. åh så fin hon är! Ska bli riktigt kul att få se hur det går för er när hon blivit större och ni kommit igång ordentligt med träningen ^^

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top