skip to Main Content

Agility-träning

Det blir mycket av denna varan nu för oss alla i familjen. Själv tränar jag inte någon hund i agility utan jag nöjer mig med att träna husse ;) Fast Poppel har allt fått ta några svängar om banan hon med, men hon springer mest under hopphindren och gör lite som hon själv vill.

Här är iallafall film på första försöket på den träningsbanan som vi fick från agilitykursen. Det är en hoppklass 1 bana. Visserligen så diskar sig Lotus redan på första hindret genom att springa under och det var pga husses miss att sätta Lotus för nära hindret. Vi är inte de bästa banbyggarna så långhoppet kom alldeles för oschysst nära så det blev lite snubbel där. Men annars, hur duktig är han inte för att inte ha tränat på flera år! :D

Tävling blir det tre helger i rad i september. Kanske inte med förhoppning om några pinnar då slalom och kontaktfält är väldigt ostabila men lite tävlingserfarenhet för både husse och Lotus är aldrig fel!

This Post Has 11 Comments
  1. Heeeej herregud va fin hund och verkligen enormt fina filmer ovh bilder på honom. letar efetr hundbloggar på bloglovin då jag planerar att skaffa en Alaskan Malamute och min flickvän har en Finsk Lapphund, (bilder finns på min blogg)

    Absolut jättefin blogg du har :) Kraaam

  2. Vad duktiga dom är :) Kul att träffa er idag, väntar med spänning på bilderna ;) får plannera in nån tollarträningsträff snart tycker jag :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top