skip to Main Content

Poppel på jaktkurs

Nu är Poppel i gasen igen som synes på bilderna jag tog idag. Igår på jaktkursen fick hon vanligt träningsgodis dvs skinka och magen verkar inte slå bakut. Hon fick testa fågel igen och denna gången tog hon den, inte spontant men hon bar den hela vägen fram till mina fötter, framsteg! Bra grepp hade hon oxå, inte alls lika mesigt som hon tidigare haft. Vad som var mindre bra är kanske att energin slog över när hon greppat den och fågeln fick sig en extra flygtur upp i luften precis som hon gör med bollar. Sen när hon lämnat av fågeln så var hon tvungen att ta en pinne att substituttugga på, all energi måste ju gå någonstans och då fick det bli död åt en pinne!

This Post Has 3 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top