skip to Main Content

Sjukling

Stackars Poppel, hon är sjuk. Diarrén började igår och lilla prinsessan är lite hängig nu. Eller rättare sagt hon är väl mer som våra andra, mer normala hundar som ligger och sover större delen av tiden inomhus. Men man ser på hennes ögon att hon är lite ledsen och inte mår toppen. Jag försöker få i henne en massa vatten men det går sådär, trots att det är spetsat med honung och salt.

Idag efter Poppels rastning så var hon helt plötsligt helt sned i bakkärran och hon ville bara sitta på skinkan och hade problem att ta sig upp på baktassarna igen. Jag blev såklart helt förskräckt och provocerade henne till att sitta och kallade på henne ett par gånger för att se vad felet var, kände igenom henne men hon reagerade inte på något. Så såg jag massa bajsmärken på golvet där Poppel suttit sig. Lilla prinsessan var alltså lite bekymrad över att hon hade bajs i rumpan! Åtminstone hoppas jag att det var det som var felet för jag har bokstavligen sett alla planer på utställning och lydnadtävlingar flaxa iväg idag. :(

Nu håller vi på med svältdygnet och imorgon ska Poppel få kokt ris och fisk så ska det nog ordna sig i lilla magen, men jag är fortfarande orolig över hennes haltande eller vad man ska kalla det.

This Post Has 4 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top