skip to Main Content

Nytt på valpsidan


Hoppas Poppels valpar bli lika söta som sin mamma…

Jag har uppdaterat valpsidan så nu finns det en ganska lång text att läsa om Poppel och tankar kring kommande valpar för den som är nyfiken. Äntligen tog jag mig i kragen och fick allt på pränt!

Idag skulle jag försöka träna lite vilt-vattenapportering men det är ju precis omöjligt en varm dag som idag då varenda tillgänglig remsa vid alla möjliga vattenhål är fullsmockad med folk. Men det var inte så dumt med lite passivitetsträning och fikapaus heller för den delen.

Planen är att besöka badplatsen riktigt tidigt imorgonbitti istället, håller tummarna! Målet är att få tillbaka Poppels fina spontanitet på vilt som hon tappat det senaste och det borde vara lätt att fixa eftersom det lixom inte finns så mycket annat man kan göra med fågeln än att greppa när den ligger i vatten! Hon är en pärla när det kommer till vattenmarkering, men väldigt ivrig så vi får varva med apportering på land oxå.

This Post Has 2 Comments
  1. Läste minsta lilla rad som du skrivit om Poppel på valpsidan. Allt låter så himla bra och positivt. Blir ju själv så himla sugen på att skaffa valp efter Poppel. Har faktist fått upp ögonen för tollaren mer och mer och mycket tack vare denna sida.. faktist!

  2. Jättebra skrivet!! kommer säkert att bli jättebra valpar när det är dags!! Ni ligger i med träningen inför specialen ser jag..!! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top