skip to Main Content

Bort med snön!

Det har varit vinter lääänge längst upp på sidan i min blogg! Det var dags för ett byte helt klart med tanke på att min sida inte ens heter lotilot.com längre (även om adressen fortfarande fungerar) utan minvilda.se!

Nej, min ”kennelhemsida” är inte fixad ännu och inte heller loggan men jag gjorde ju, som ni sett tidigare, en variant av logga tidigare i vår så den får komma till användning!  Det fick bli den utan knorr denna gång men man vet aldrig vad som kommer hända sen! :)

Jag lägger in den gamla headern här för arkivering ;) Hoppas ni ska tycka om den nya lika bra som den gamla!

This Post Has 3 Comments
  1. Snyggt!

    Men jag gillar verkligen vinterheadern med Poppel som är på väg ut till oss läsare!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top