skip to Main Content

Poppel 2 år!


En gammal film på min lilla filur.

Idag fyller Poppel 2 år! Min lilla alldeles underbara Poppel. Hmm…i hundår är hon 21 år, snart äldre än mig! Allting har verkligen gått spikrakt uppåt med henne förutom en liten bump på vägen med bukspottsinflammation som tack och lov känns överspelat nu. Vi tänker fortsätta vår väg uppåt ändå.

Detta är en fantastisk hund och det är nu som allt kul börjar med träning och tävling! Men vi har ju redan lyckats åstadkomma förstapris i lydnadsklass 1 och 2 och ett utställningscert! Kommande planer är viltspår, bruks och jakt. Vad man än hittar på så är Poppel med och kämpar.

Tack Martha för denna hund, jag är så tacksam för att jag fick chansen! Grattis till alla syskon som är minst lika underbara som Poppel. Tankarna går även till syster Akira som inte finns med oss längre.

Poppel har en egen gata i Karlstad minsann! Hon är POPulär hon ;) Tack Malin & Keno som fotat!

Imorgon ska Poppel få åka hela vägen till Kristinehamn och titta på lydnadstävling i ridhus när kompisen Emma & Glimma ska tävla. Tror inte Popsan har varit i ridhus förr så det blir bra träning.

This Post Has 11 Comments
 1. Tack själv Frida, du visar upp henne på ett helt underbart sätt! :)
  Hoppas Poppel får en kanon kväll, och ha en gata uppkallad efter sig är rätt mäktigt för att vara en liten tollare!
  Kram

 2. Grattis Poppel på 2 årsdagen!

  Vi ÄLSKAR som vanligt dina fantastiska foto Frida!!!!!!!!!
  Det var länge sedan jag hade tid att titta förbi…. Jag ser att allt verkar vara bra med er och vovvarna!

  När jag kommer hem till Bromölla nästa gång skall jag ta ett foto på Poppelvägen – så att Poppel får ännu ett bevis på hur poppis hon är : ))

  Många kramar från oss i Gbg!

 3. Grattis Poppel på två-årsdagen! Sorry, en dag försent, men jag tror inte du bryr dig!
  Kram Maria och Bruno

 4. GRATTIS POPPEL!!!

  Den där kraschen är fortfarande oslagbar – stackars Jimmy. Men Poppel märkte väl knappt att hon kraschade kan jag tänka mig!

  Kram!

 5. haahaha brukar vara så att man har liiite för bråttom för att hinna bromsa ;) Min lille tollarkille brukar krasha in i mig med :P Fina tollare!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top