skip to Main Content

Kennelträff och MH


Keno och Poppel, grundarna av Kennel Min Vilda

Under helgen har vi haft kennelträff med MH för mina vildningar. Vi åkte till Värmland och Hammarö där ”farmor” Malin ordnat så bra med MH, supertack! Det var ett riktigt gediget genomfört MH på alla sätt och vis, från beskrivare till lunchkock, perfekt!

Vi var 5 av 6 vildningar samlade och jag är imponerad över vilka fina MH barnen gjorde. Mer uppdatering kring det kommer senare men sammanfattat så genomförde alla MH med en positiv attityd som inte mattades genom programmet, alla svårigheter löstes och avreaktionerna var superba. Kort och gott så var det som om allt det där läskiga i skogen aldrig hade hänt efter att sista skottet gått och ekipagen applåderades av planen.

Vi hann även med lite lekar och träning under helgen och vi hoppas att alla är nöjda och glada och att ni ser fram emot nästa års kennelträff redan :) Tusen tack till mina fina valpköpare, vilken tur jag har som hittat så engagerade människor!

This Post Has One Comment
  1. Ja, tack till alla för att ni kom! Och vilka härliga hundar ni har!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top