skip to Main Content

Sneakpeek

Här är en liten sneakpeek på vårt listbygge! Ja, och här ser man ju vårt nya fina IKEA-golv oxå, det är vi jättenöjda med så det ska även få pryda kök & hallgolv så småningom.

Det är ett helvete att såga ut hål för eluttagen när man inte har en sticksåg. Eller ännu värre när man vet att man har en sticksåg men att den befinner sig i ett förråd 35 mil bort eftersom den inte kom med i flytten. Vi är väldigt hard-core och kör med fickknivs-såg, yeah! One done, four to go…

Jag vet att det ser koko ut just nu, men det kommer bli finfint! Min inre vision säger mig det åtminstone, och dessutom så har jag ju inte kommit på detta själv utan jag har sett flera bilder på en sådan här hög list. Dagens lycka är att vi upptäckte att vi bara har en betongvägg istället för två som vi först trodde. Betongvägg innebär en himla massa mer jobb då vi måste borra och skruva istället för att snabbt och lätt bara spika upp fanskapet, så det är vi mycket glada över!

This Post Has 3 Comments
  1. Hej! Vad ni är duktiga! Ska bli kul att få se hur det blir när allt är klart! :)
    Lycka till i morgon nu!
    Måsta snart prata med dig, behöver hjälp med lite foto frågor, och ingen kan väl det bättre än du??? ;)

  2. Hejsan! Jag undrar vad det golvet ni har heter? Finns det kvar på Ikea?
    Ha det bra! MVH Nathalie.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top