skip to Main Content

Vilja

I torsdags på vår väg ner till Lagkampen så träffade vi Vilja (Min Vilda Duktiga Duva). Vilja med familj skulle till Stockholm så vi träffades på Enköpings BK där valparna fick leka av sig en stund. Vilja var en ganska blyg tjej i början men när hon väl hälsat på alla så var det fullt ös på henne och Kula. De hann även bli lite sura på varandra och visade lite humör. Jag tror att Vilja vann och när rangordningen var uppgjord så fortsatte leken igen.

Vi kunde konstatera att Vilja och Kula är extremt lika i kroppen förutom att Kula är lite kraftigare, men det var svårt att se skillnad ibland när brottades i en hög. För övrigt så tyckte jag att Vilja var väldigt lik sin mamma Poppel! De har ett liknande uttryck och sätt även om de inte ser på pricken likadana ut på bild.

Återseende med kennelpappa Jimmy

Valparna fick känna på hur det är att stå överst på pallen. Jag hoppas på att det kommer bli verklighet flera gånger om för alla mina valpar :)

Sedan fick Poppel komma ut och pränta lite vett i sin dotter. Vilja fattade galoppen och blev fjäskigare än fjäskigast. Det har jag märkt hos alla de valpar jag träffat igen, att de är väldigt duktiga på kroppsspråk och att känna av situationen.

This Post Has 5 Comments
  1. Så himla fina valpar det blev från Keno och Poppel!! Ska bli kul att se hur det går för dom i vuxen livet :)

  2. De va kul att träffa er :) Får vi se till att ordna fler gånger och de ordnar sig nog, har man fått en systerdotter i Stockholm och uppfödare i Uppsala, så ä de ju bar å åk ;)

    Men hon är allt väldigt lik mamma Poppel!

  3. så fina dom är!!! och med massa bus ser jag, felice är liadan så det är full rulle här hemma!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top