skip to Main Content

Cut Out

Ikväll har jag lekt lite i photoshop med några av bilderna som jag tagit i mars månad. Man fastnar väldigt lätt i photoshop när man gör sånt här för det finns ju miljoner reglage att dra i och se vad som händer. Just detta filtret heter ”Cut Out” och jag har laborerat med lite olika nivåer.

Personligen gillar jag bild nr två väldigt mycket eftersom den är väldigt abstrakt. Kanske något att hänga på väggen så att det inte syns med en gång att man är en hundidiot!

This Post Has 4 Comments
  1. Så det är cutout det filtret heter! Jag tycker det är så himla snygg effekt att göra sådär. Har själv varit sugen på att göra tavlor på hundarna i den stilen :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top