skip to Main Content

Lilla Smulan

Inspirerad av vår lilla incident under Uppsala Brukshundklubbs lydnadstävlingar i onsdags, då Kula backade ur halsbandet som hon fått låna av Poppel och kom loss, så sydde jag idag ett halsband i Kula-storlek. Jag sydde halsband på beställning för flera år sedan och har en hel del grejer kvar sedan dess, bland annat ett nylonband som är harlekinmönstrat i clownfärger som ingen ville ha. Det passade Kula perfekt så ett halsband av detta band blev det till henne! 

För övrigt så är jag ensam hemma just nu, sambon är iväg och jobbar under två veckor. Efter en vecka är jag redan helt slut av att ta hand om den här valpen helt själv. Det märks inte hur många gånger hon ska ut när man inte går alla promenader själv, och det är ungefär en miljon gånger om dagen, helst 3 gånger per timme om du frågar Kula. Alla gånger är det inte ens för att kissa, nä hon ska bara ut och leka lite fast när man kommer in igen så kommer hon ju på att hon var kissnödig så då är det bara att gå ut igen. Så håller vi på dagarna i ända.

Och det är inte konstigt att Kula tycker att det är så roligt att gå ut med tanke på vad vi gör där ute…

söka, söka, söka, söka…

oh, där var nåt…

yes, jag hittade den!

här kommer jag med den!

Idag tränade vi lite tolling nu när avlämningarna sitter så bra. Kula vet inte vad sitt eller ligg betyder så vi använder oss av hennes spontanstadga, dvs sitt för att få saken kastad, i passiviteten istället. Om en vecka ska vi på kurs hos Eva tillsammans med Ejder och Kenai. Det känns helt rätt i tiden eftersom att Kula fortfarande är bebis men nu börjat förstå vad träning är och samarbetet med mig fungerar jättebra så det ser vi fram emot!

This Post Has 2 Comments
  1. Blev minst sagt TOKIG på hur ofta Kula ville gå ut! Skulle Kenai vilja gå ut lika ofta skulle jag inte göra annat än att gå i trappor ;O

  2. så underbart fin hon är! Börjar ju bli stora tjejen ;) jättefint halsband förresten! Varför slutade du göra sådant? :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top