skip to Main Content

Poppel i Rasboken 2008!

Idag fick jag äntligen tummen ur och bestämde mig för att anmäla Poppel till Rasboken. Det var sista anmälningsdag idag så det var verkligen på tiden. Egentligen så hade jag inte tänkt anmäla någon av hundarna, men eftersom jag ändå tänker köpa boken (och priset blir samma ifall man anmäler en hund) så föll valet på Poppel. Nog för att pojkarna har fler meriter, men de ser ju inte kloka ut jämfört med rasstandarden och det känns inte så bra att hela tollarsverige ska sitta och ojja sig över deras utseende.

Nu är det ju inte så att vi har kommit långt i träningen, men idag när vi tränade tändes nog glödlampan på hjärnkontoret i Poppels lilla söta huvud. Det vi tränar mest på i lydnaden är platsliggning och platssittning (stanna), fot och ingångar. Hon kan väl sitta och ligga kvar när jag går ifrån i ungefär 20 sekunder som jag testat och fot kan hon gå fem steg och ingångarna är just ingenting att skryta med…än. Som ni hör så är det väldigt lång väg kvar till tävling!

Och det kanske är dags att lära henne sitt och ligg på kommando nu? ;)

This Post Has One Comment
 1. Hejsan
  Kul att Poppel ska vara med i rasboken.
  Jag känner igen det där med 20 sek är det ngt vi måste få till så är det stanna kvar :)
  Långt till tävling … Hur var det du sa på utställningen ? Då är det inte så lång tid kvar :).

  Ha det så bra
  Anette & Maja

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top