skip to Main Content

Mer apportering

Ännu mera apportering idag, märkligt hur lockande det är att träna något som man sagt att man ska lägga på hyllan (iallafall fram till vår apporteringskurs som börjar i mars) istället för att fokusera på lydnad! Denna gång i skogen där det bara är snö fläckvis och det fick bli ett sök för Lotus och Poppel. Lotus var precis som vanligt mer nyfiken på att springa runt och hitta alla dummiesar innan han bestämde vilken han skulle ta, sötisen! Poppie var i gasen, sökte mycket bra och attackerade dummiesarna när hon hittade dem, hon har lite svårare att komma in än att gå ut bara.

Sedan fick alla tre ett par markeringar var. Lotus var inte lika markeringsklok i eländigare terräng så han springer runt som en liten senil gubbe fram och tillbaka, haha! Poppel fick ett par med mig som förare och även med mig som kastare, alltså med husse som förare, för att jag ville se på närmare håll hur bra hon är på markeringar. Det vart lite förvirrat när hon hittat dummien så hon kom till mig först och var så stolt så och jag var lika stolt jag över min lilla Poppa som är så duktig med sin näsa!

This Post Has 2 Comments
  1. Vad duktiga ni är med jaktträningen. Vi har legat lågt med den träningen, men ska väl komma igång till jaktkursen. Visst skulle ni också på jaktintrokursen med Sanna Hallgren?!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top