skip to Main Content

Kom ikapp med grundfärdigheterna

Fokus, fokus, fokus, fokus…

Eftersom att jag var bortrest förra helgen på BPH-testledarutbildningen och veckan som gått flygit förbi så känner jag att vi behöver få lite chans att komma ikapp med grundfärdigheterna. En grundfärdighet per vecka är intensivt och tufft men tanken är inte heller att ni ska få till alla olika delar per grundfärdighet helt perfekt på endast en vecka. Man tar det i den takten man hinner men prova gärna på den nya grundfärdigheten under veckan. Sedan vet jag att några av mina valpköpare kämpar med hormonerna just nu vilket inte gör det till det lättaste att träna. Som jag sa till en av mina valpköpare igår när vi tränade; träna på de nya grundfärdigheterna hemma där det fungerar utan störningar och lägg mer kraft på t ex grundfärdighet 1 när vi har tillgång till störning. Grundfärdighet 1 är så viktig och är trots allt grunden till all träning.

Så den här veckan tar vi paus från nya grundfärdigheter och tränar vidare på de vi redan har. Nästa vecka kommer bakdelskontroll att stå på schemat!

This Post Has 2 Comments
 1. Det här är jättebra! Har jobbat med grundfärdigheterna i bakhuvudet med min yngsta hund men särskilt strukturerat har det väl i all ärlighets namn inte blivit. Så vi hakar på här om det går bra ;)

 2. Hej!
  Såg att du lämnat en kommentar gällande intresse av Hurtta Pro kopplet.
  I veckan får jag reda på om jag kan byta in det mot något annat till samma nyprisvärde (har ju inget kvitto kvar) och om det inte går så får du självklart köpa det!
  Är det ok om jag återkommer om någon dag?

  Mvh.
  Jasmine

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top