skip to Main Content

Brygghopparen

Brygghoppar-Poppel har utvecklat tekniken fint. Här räds vi inte vatten minsann. Häromdagen när vi tränade vattenmarkeringar från strand så gjorde hon likadana skutt säkert 4 meter ut, fast då utan brygga. Idag var första gången hon fick testa att hoppa från en lite högre brygga, denna var kanske en halvmeter ovanför vattenytan men det var inga problem alls för någon av våra blötdjur.  Pojkarna har inte alltid varit så modiga, men eftersom att lillsyrran vågar så vill ju inte dom vara sämre, hur skulle det se ut?

Bilden som låg innan den ovanför i kameran. Siktet inställt på bollen såklart!

Duktig apportör som för ovanlighetens skull tog strandvägen upp. Oftast brukar hon försöka klättra upp på antingen stegar eller bryggan så att vi får fiska upp henne i nackskinnet.

Och Poppel-opportunisten har varit framme igen med ett lika roligt/elakt påhitt. Denna gången var det Lotus som blev offret då Poppel tyckte hon kunde få skjuts in till stranden. Jag har aldrig sett mina hundar göra något liknande, Poppel klättrade verkligen upp på Lotus rygg och åkte med! Inte för att bitas eller försöka dränka honom utan hon bara åkte med en lång stund, och både jag och husse stod som fågelholkar, vad sysslar hon med?! Lotus tyckte såklart inte att det var så kul alls och simmade med panik i blicken mot land ;)

This Post Has 3 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top