skip to Main Content

Nya Tollarporträtt

     

      

  

Bilderna är klickbara

Här kommer uppdateringen med de nya tollarporträtten som jag tagit i sommar. Som sagt har jag haft otur med vädret på sommarens tollartillställningar så vad som kunnat bli hundratals nya bilder blev bara åtta men det kommer fler tillfällen! Vill du få din tollare fotograferad så är det bara att hugga tag i mig t ex på en utställning. Jag försöker oftast att respektera att man vill förbereda sig själv och sin hund på tävlingplatsen och kanske inte har tid med fotografering så  kom gärna fram till mig när det passar er. Det är givetvis en kostnadsfri porträttfotografering!

Jag vet inte riktigt när nästa tillfälle blir men jag tänkte försöka meddela i förväg i fortsättningen.

This Post Has One Comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top