skip to Main Content

Rallyrally

En heldag i rally med tre starter på årets (?) största tävling. Lotus skulle debutera i nybörjarklass med både mig och sin husse och Poppel skulle ta RLD F, det var planen.

Lotus startade med mig först och det gick strålande på alla sätt och vis, vi fick 99 poäng och kom tvåa efter klassens andra tollare Tea. Jag säger då det, tollare är inte helt fel vilken hundsport man än vill syssla med :)

Sedan efter lång väntan var det husses tur och hans bana var inget för den med dåligt lokalsinne, det var koner överallt. Jag hade garanterat gått vilse men husse hittade vägen. Kanske han fokuserade lite för mycket på banan för Lotus trodde mer att det var vanlig promenad (han är inte den mest lättmotiverade) så de slutade på 55 poäng. Men detta var ju faktiskt även husses debut och de har aldrig gått en bana tidigare så med det inräknat så kan det ju bara gå bättre nästa gång.

Efter ännu längre väntan var det äntligen dags för Poppel att entra fortsättningsklassbanan. Skymningen var på ingång men vi presterade ändå på 95 poäng och rallylydandsdiplomet RLD F var fixat!

Så nu har Poppel namnet SE V-11 SE U(u)CH RLD N RLD F Fagerlands Röda Poppel De AmoreX, det börjar bli lite långt ;) Man kan ju inte annat än att säga att hösten varit snäll mot oss, vi har tagit 4 titlar och ett andrapris i lydnadsklass 3 som bäst, och min lilla Popsing blir bara bättre och bättre!

This Post Has 3 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top