skip to Main Content

Vad vi ska göra 2013

Först och främst så ska matten lära sig att inte ta på sig för mycket och därför ha mer tid över för träning och tävling! Det är nog det enda som jag verkligen vill ska hända, jag behöver en paus nu från alla uppdrag och uppgifter för att hitta tillbaka till orken och motivationen till hundträning. Jag vill ändå sätta mål för året men jag känner mig öppen för att saker kan ändras och min motivation kan ta nya vändningar.

Lydnad
Målet är fortfarande ett lydnadschampionat med Poppel, och man kan ju alltid hoppas på att i år är året då vi grejar det. Kula vill oxå bli lydnadschampion har hon viskat i mitt öra, men lillsnorp får kanske nöja sig med ett uppflytt till lydnadsklass 3. Lotus är pensionär från lydnaden nu.

Rallylydnad
Jag är jättetaggad på att ta en SM-plats med Poppel, det vore häftigt om vi kunde komma med. Konkurrensen är hårdare i år men vi är oxå duktiga. Dock har jag ingen lust att träna millimeternoga på t ex höger sida, rallylydnaden ska vara kravlös för mig. Därför har vi inga förhoppningar på att hamna i topp men att delta vore skoj! Jag jobbar på att få ut Jimmy och Lotus i avancerad klass, vi får se hur det går.

Bruks
Inga bruksmål för detta år. Men man vet aldrig. Kula vill jag träna mer sök med, det är roligt tycker både hon och jag!

Jakt/WT
Förhoppningen är 1:a pris i Nkl tollingjaktprov med Kula. Vore även roligt att testa vanligt retrieverjaktprov och wt, men inget tvunget.

Viltspår
Nej, jag är ingen viltspårsmänniska…

Utställning
Ska satsa lite mer på att ställa ut Kula och kanske ta något cert. Poppel vill jag verkligen ta fler cacib på utomlands men frågan är om tid och pengar finns. Nytt försök på Svensk Vinnare i december?

Poppel
Lydnadschampion
RLD M
SM Rallylydnad

Lotus
RLD A

Kula
1:a pris Nkl Tjp
1:a pris lydnadsklass 1
1:a pris lydnadsklass 2
Lära sig springa hem cert på utställning

This Post Has One Comment
  1. Oj, inga dåliga mål! Men det där med bruks gnager lite, inget alls..???

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top