skip to Main Content

Tävlat

Idag har jag och Poppel gjort en comeback på lydnadsplanen efter hela cancer-historien i vintras, och vilken comeback sen då (nej inte direkt åt det positiva hållet alltså).

Äh, det är bara att hoppa på’t igen, ingen idé att gräva ner sig. För att göra en kort historia ännu kortare så bestämde jag mig för att kliva av planen då Poppel istället för att springa till rutan satte sig för att kissa i ren protest eller nåt liknande. Gruppmomenten gick toppen men sen var det bara utför och jag vet inte riktigt varför egentligen. Hon kändes hyfsat fin i energinivå, vi hade bra förberedelser i ryggen med en ruta och sättande under gång innan, ingen nervositet från min sida heller. Planen var visserligen blöt men det ska hon klara. Antagligen så störde det väl den lilla koncentration jag kan få ut av henne i dagsläget och då går det som det går. Självklart fanns det även bra delar idag även om vi inte hann visa så mycket av vad vi kan.

Men nu låtsas vi igen att vi fått vårt förstapris och går in på omträning av det mesta inför elitklassen som vi nu ska börja med på allvar. Nu jäklar är det träning som gäller på lydnad och enbart lydnad för Poppel (vilket innebär lite ändringar i planeringen). Så när vi är klara för elitklass någon gång till sommaren så kommer vi åter att ge klass 3 en chans och förhoppningsvis då ta hem det där efterlängtade förstapriset! :)

This Post Has One Comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top