skip to Main Content

Felfritt!

Rallylydnad, Vallentuna Brukshundklubb
Klass: Nybörjarklass
Poäng: 100/100
Placering: 1 av 30

Kritik: ”Felfritt!”
Domare: Emma Björklund

Uppflytt till fortsättningsklass, rallylydnadsdiplom i nybörjarklass, delad förstaplats med två andra 100 poängare. Det gick ju alla tiders idag, trots stekande sol som ställde till det för många hundar. Poppel var väl inte riktigt sig själv ännu (lite löphormoner som hänger kvar) men i rally kan det vara till fördel med ett lite lugnare utförande så att det blir rätt. Annars är det ju mycket som kan gå fort och fel som vi ju oxå har fått erfara.

Eftersom att detta var Poppels tredje godkända resultat i nybörjarklass så fick hon en ny titel, RLD N som står för rallylydnadsdiplom i nybörjarklass. Detta var alltså Poppels tredje titel inom loppet av en vecka, inte illa! Det kan ju bli svårt att slå kommande vecka ;)

Nästa helg blir det premiär i fortsättningsklass redan och där kan det ju gå hur som helst skulle jag tro med tanke på att vi ännu inte ens gått en hel fortsättningsbana.

This Post Has 12 Comments
  1. Nu har jag och Victor kollat in hur vi ska träna vidare. Varit ute och tränat lite rallylydnad ikväll.

  2. Grattis! Lägg upp banskissen vettja när du ändå har filmat? skulle vara kul att se!

  3. såg ju skitsnyggt ut!! STORT GRATTIS!!! :D Funderar själv på att träna rallylydnad någon gång i framtiden. Ser ju kul ut! Roligare än vanlig lydnad (A) Lycka till nästa helg på fortsättningsklassen! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top