skip to Main Content

En frysbox!

Ääääntligen! Nu kan vi faktiskt ha vår egen mat i vår egen frys. Nu slipper vi att åka till Väsby varannan vecka och köpa hem en ynka låda färskfoder åt gången. Nu har jag utrymme för apporteringsvilt och viltspårsklövar. Nu kan jag frysa in matlådor och köpa hem storpack av frysta varor. Detta är bara en vanlig frysbox men den öppnar upp oändliga möjligheter. Detta är revolutionerande!

Tänk att en vanlig frysbox kan ge så mycket inspiration till kommande träning. Jag fantiserar om vad för fåglar och hur många klövar och hur många liter blod jag ska köpa och lägga i min nya frysbox. Fast först och främst så ska ju hundarnas käk förvaras, men den där korgen ser ju ytterst passande ut till träningsgrejer, eller hur!

Åh, en till fördel! Nu kan jag frysa mina vittringspinnar efter varje användning, lovely!

Poppel vart ju inte jättenöjd över att alla ”hennes” matklumpar, som helt plötsligt låg i en hög på golvet, skulle skyfflas ner i den nya vita lådan. Vänta du bara Poppel, du kommer lära dig att älska den!

This Post Has One Comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top