skip to Main Content

Uppdaterat!

Att uppdatera  kommer ta tid så här kommer en försiktig början. Det finns drösvis med bilder att fylla på i efterhand men alla gamla bilder kommer inte läggas upp igen.

Istället för att jag ska babbla i bloggen om när och var och hur jag uppdaterar fotosidan så kommer man kunna läsa det på just fotosidan istället. För även om jag gillar systemet jag har nu med album över olika ”ämnen” så är det en stor nackdel att man måste gå in i varje för att kunna se ifall något nytt kommit (och förhoppningsvis kommer det bli mycket nytt framöver). Så nu är det alltså bara att kolla in på fotosidan för att se vad som är nytt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top