skip to Main Content

En kul Kula

Så snäll, så söt, så lugn…NOT!  

Ojoj vad Kula har lagt in en extra växel på sistone. Det är precis likadant för oss som för valpköparna, vi lär känna vår valp precis som om vi hämtade henne vid åttaveckorsålder känns det som. Hon är fortsatt en allt eller inget-hund, precis som Poppel. Det som var en ganska lugn och behändig valp för en vecka sedan är nu ett monster under sina vakna stunder. Hon bits eller rättare sagt hugger oss i ansiktet och hon springer iväg och gömmer sig när hon hittat en fin skatt, oftast snigelskal. Fast samtidigt är hon så himla go och vet verkligen sin plats särskilt med andra hundar. Häromdagen fick hon träffa sin farmor, farbror och kusin och det var välderns snällaste och ödmjukaste Kula som höll sig en millimeter ovanför backen eller helst på rygg och fjäskade utan dess like. Hon var verkligen duktig på att läsa situationen så att ingen skulle bli arg på henne och det är natt och dag jämfört med Poppel som anser sig själv vara Gud och allsmäktig över universum. Hon är verkligen en rolig valp och jag tror att hon kommer passa mig och vår flock perfekt!

Lägger in lite knasKulabilder oxå ;)

This Post Has 5 Comments
 1. haha, känner så väl igen det där med att hon bits, Wilda älskar händer. och samma sak när det gäller att hon hittar saker. så springer hon iväg så att hon ska försöka vara ifred. Roliga bilder! :)

 2. Haha, känner igen det där väldigt mycket..! Kenai är både tokig i snigelskal och att bitas, särskilt i öronen och speciellt när han vill att man ska vakna, det toppar han med att vara orgonpigg!

  Han och Fonzie funkar jättebra, han kan vara lite påstridig ibland, men så fort Fonzie menar allvar backar han och kan verkligen läsa av situationerna och när det är allvar. Sen har han upptäckt att Fonzies skägg är underbart roligt att dra i, och jag behöver väl knappast tala om vad Fonzie tycker om det?

 3. Känner igen varje rad du skrev i Vilja, världens bus frö samtidigt världens goaste :)

 4. Känner också igen vad alla syskon gör.
  Bitas är skoj han hugger i allt som går att
  bita i. Men är också duktig på att koppla av
  och gosa. Helmysig och ”klok”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top