skip to Main Content

Rabies

Japp, nu är vi nyss hemkomna från veterinären med första steget av Poppels rabiesvaccination! Gud vad jag har skjutit detta framför mig länge nu så det känns skönt att äntligen ha tagit mig i kragen och fixat det. Så nu kanske många har gissat att mina blickar har vänts utomlands i jakten på en hane men än har jag inte bestämt mig för någon utan sökandet går vidare.

För alla som inte redan visste det så kan jag berätta att det kostar jättemycket med allt fix om man vill ta valpar på sin tik. Men det kommer helt klart vara värt alla pengar i världen när valparna väl anländer! Jag håller verkligen tummarna för att inget oväntat inträffar nu och grusar planerna bara.

På tal om pengar så startar Juridikkursen i Hunduppfödarutbildningen idag, ska bli mycket spännande att lära sig alla regler kring detta.

This Post Has 2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top