skip to Main Content

Hjärtat

Vi fortsätter att trotsa kylan, om än i små portioner. Amanda och jag tränade på (den plogade) parkeringen en snabbis under hennes tvättid. Och eftersom det var ljust så fick, hör och häpna, kameran följa med. Kan väl inte påstå att vi fick någon direkt givande träning men bilderna gjorde allting värt.

Poppel fick gå fot medan Amanda fotade och hon känns bara sååå bra just nu i attityd och allt. Poppel har ju alltid en attityd som heter duga men när denna kombineras med en säkerhet i position så är det bara så att man får rysningar! Min lilla gumma…

This Post Has One Comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top