skip to Main Content

En helg i fotots (eller snarare hemsidans) tecken

Nu känner jag mig mäkta duktig, hela helgen har jag jobbat på att äntligen lägga upp alla mina (nästan i allafall) gamla album igen! 2006-2008 finns nu att beskåda under Fotografi så ta en titt om du inte redan sett de bilderna.

Under 2009 har jag gått ifrån det här med att lägga upp bilder i album utan jag har istället publicerat mer direkt i bloggen och därför finns helt enkelt inga album där.

Jag har även lagt upp uppgifter om min nuvarande samt tidigare utrustning för den som är nyfiken. Bilden ovan är tagen av min gamla D50 på min nya D90. Jag saknar min D50 något grymt (den är såld till en vän), det var verkligen en kamera som kunde göra underverk. Har inte alls fått samma feeling med D90’n ännu och det beror nog på att den är mer avancerad än vad jag egentligen klarar av, men å andra sidan så var D50’n det oxå när jag köpte den. Om ett par år så har jag säkert lyckats klura ut hur D90’n fungerar oxå!

Nästa projekt:
Sidan utställning ska uppdateras med bilder från alla dessa utställningar som jag varit och fotat på.

This Post Has One Comment
  1. Hej!

    Min mamma har oxå tollare :) D e söta hundar :) riktigt roligt trix de där med filten :) hehe

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top