skip to Main Content

Kula-uppdatering

Kula, lilla Kula. Hon växer och frodas, kanske mest i håret uppe på huvudet ;)

Nu har vi lärt känna henne lite mer och hittills har vi upptäckt att för denna damen är det leksaker som gäller framför mat (i motsats till hur Poppel är som till och med valde mat framför sina egna nyfödda valpar). Kula kampar och leker och hela golvet är fullt av leksaker efter en dags busande.

Jag har kännt av en viss nödvändighet till att börja forma ett samarbete mellan henne och mig istället för bara leken så nu har vi börjat med nos-handtarget och att erbjuda sitt+stadga för att få kampa med leksak. Det är lite förberedelser inför den kommande avlämningsträningen som vi ska börja så fort hon känns redo. Det går finfint med våra små övningar och jag märker att hon jobbar mer för leksak än godis. Men inte mig emot, det är bara roligt att hon inte är hundra procent som Poppel i inlärning och personlighet.

This Post Has 3 Comments
  1. Roligt att läsa att det går bra med de små! Och att poppel äntligen får träna igen! Det där med att ha stort föremålsintresse är nog keno till stor del ”skyldig” till. Finns det nåt bättre än en boll..? Men en superbra egenskap att ha vid all träning. Synd att jag inte visste att ejder var i värmland…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top