skip to Main Content

Provsvar

OptiGen har kommit fram till att Poppels provsvar för CEA/CH är Normal! Hon kommer aldrig kunna utveckla denna sjukdom.

Men provsvaret för prcd-PRA har inte kommit, märkligt eftersom alla jag pratat med har fått svaren samtidigt?! Vi skickade in två provrör så det kan hända att de delat upp dem för testerna och därför blir färdiga olika snabbt. Några dagar till kan jag vänta, bara de inte glömt bort att jag ville testa för båda!

This Post Has 3 Comments
  1. Ja det var ju synd att du missade rabatten, men det gör kanske inte så mycket nu när i alla fall det ena svaret kommit och är A :)
    Jag har ofta sett att man får CEA/CH svaret innan PRA svaret. Tror faktiskt inte att de använt båda rören utan man tar fram DNA och fortsätter sedan därifrån till den specifika analysen det avser. Så gör i alla fall vi på vårt lab!

    Ha det gott :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top