skip to Main Content

Kula & Kenai

För några dagar sedan återförenades Kula med brorsan Kenai för första gången sedan han flyttade till Natalie. Det är ju svårt att säga ifall de kände igen varandra men kul ihop hade de iallafall. Vi åkte till Lunsen och la ett varsitt spår till valparna som skulle få prova näsan för första gången! Kenai visade många gemensamma personlighetsdrag med morsan Poppel, bland annat matlusten och att klättra till baksätet genom nätet från bagageluckan ;)

Valparna fick busa en stund och sedan bar det av till veterinären för vaccination. Hos veterinären busades det oxå en hel del så vi var lite oroliga över ifall valparna skulle orka ta sina spår som legat till sig borta i Lunsen. Kenai fick börja och han spårade sig fram till slutet tillsammans med matte. Han verkar vara en otroligt kontaktsökande grabb som gillar att samarbeta med sin matte så det var väl lite konstigt att han skulle leda med matte efter. Kula däremot, hon klarar ju sig själv så hon spårade fram till sitt slut utan tvekan och blev glad över sin boll.

Efter det var det äntligen Poppels tur att för göra något. Natalie fick agera sökfigurant ute i skogen och Poppel fick göra ett par vindövningar som gick ganska bra även om Poppel nog hellre hade lust till att spåra.

This Post Has One Comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top