skip to Main Content

Mor & Dotter

Ja, det är inte lätt det här med gruppbilder när den ene inte vet vad stanna kvar betyder och den andre gör sitt bästa för att vara ful när man väl fått den förste att sitta still. Men ingen är perfekt, som det heter.

Överrasknings-attack!

”Munkram”

Alla våra hundar har börjat leka med Kula nu. Lotus är bästa lekfarbrorn för han leker lagom hårt och snällt och dessutom så behöver man flörta lite för att få igång honom. Poppel leker hårdare än hårdast, som vanligt, så där får man passa lite för annars blir det Kulamos! Kula leker snällt och ödmjukt, men Lexus för man passa sig för ibland när han blir vresig. Hon är väldigt glad och öppen för alla. Igår när vi var på jaktkurs med Poppel så fick Kula se och träffa lite brötigare unghundar men hon var superglad ändå, lilla svansen gick som en propeller och hon tyckte att hon var superhäftig som gick brevid de stora hundarna på väg till bilen. Hon är oxå väldigt härlig när hon möter nya människor eftersom att hon direkt kommer fram och pussas/bits i ansiktet, det finns inga tveksamheter hos henne. Jag är så himla nöjd med min glada och goa valp! :)

This Post Has 6 Comments
  1. Hej!
    Tack snälla för din hälsning! Här är det alltid lika roligt att titta in och se dina underbara bilder.
    Kram Maria och Bruno

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top