skip to Main Content

Nya idéer för hallen

Här kommer förebilderna som jag för en gångs skull kom ihåg att fota. Nu när hatthyllan är nerplockad så fick jag en ny idé till förvaring. Sanningen är den att jag fick lite ångest över att det potentiella förvaringsutrymmet kommer gå till spillo om man bara sätter in en simpel hatthylla med två plan. Varför inte sätta in två horisontella köksöverskåp istället? Det blir ju massvis med förvaringsutrymme som dessutom göms undan bakom luckor, men kommer det bli snyggt? Det hade varit så snyggt att sätta in en sittbänk med en lucka där man kan ha skor men den planen grusades ju såklart av att måtten inte stämmer. Väggen hade behövt vara ynka 5 cm längre för att få in en sådant bänk. Väggskåpen fungerar däremot, men kan man ha dem utan bänken eller kommer det se ’top heavy’ ut då?

Imorgon blir det iallafall förhoppningsvis en liten inspirationsrunda in till Uppsalas alla möbelbutiker. Får se om jag blir nåt klokare på det här då.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top