skip to Main Content

Lyx eller budget?


bilder: Rusta & Mio

Nu är det dags för lite renovering igen! Vi ska byta ut hatthylla och skohylla i hallen så jag har surfat runt efter lite inspiration. Jag blev väldigt förtjust i hallmöblerna från Mio men prislappen var alldeles för stor, de kostar mer än tusen kronor var. Jag hittade i stort sett likadana, fast i oljad ek, på Rusta för ca 150 respektive 175 kr! Visst är de nästan skamligt lika?!

Men, problemet är att jag inte vill ha dem i ek så jag ska måla dem vita. Och krokarna på hyllan ska jag byta ut till något mer liknande Mio’s hylla. Tankarna fanns på att bygga något eget som är mer anpassat till våra mått, men jag tror nog inte att det kan bli mycket billigare än Rustas så det får gå.

Nu ska jag fortsätta måla i hallen, bilder kommer senare!

This Post Has 2 Comments
  1. Svar: Javisst skrev jag om den lilla vovvsingen. Vovven har valpar nu, så vi får inte henne förrän de är sålda. Kram Malin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top