skip to Main Content

Gott Nytt År!

 

Detta år kommer vara ett stort år för mig fullt med förändringar och just nu går det inte att planera så mycket alls.

Jag kommer att ta min examen under våren och sedan förhoppningsvis få ett jobb. Det känns helt overkligt att det är så lite kvar nu. Hela hösten och särskilt under december har jag slitit som ett djur med mitt exjobb som jag presenterade precis innan jul. Vilken härlig känsla! Extra härligt känns det när man ser hur klasskompisarna, som har sina presentationer nu i januari, jobbar och sliter. Jag är så glad att jag bestämde mig för att bli klar innan jul! Nu sliter jag visserligen med en omtenta istället men det går knappt att jämföra.

Det kanske kommer bli en flytt till någon annan del av landet beroende på vart jag får jobb. Drömmen vore om vi då kunde köpa ett hus med stor tomt. Det får gärna vara ett lagom renoveringsobjekt så att vi kan dra nytta av min snickarlillebror. Och gärna en stor lada eller ett stort garage att göra om till inomhusträningshall, hehe… Drömma kan man ju alltid göra!

Vet inte om jag är redo för ”vuxenlivet” även om jag längtar efter en stabil ekonomi och vardag. Det finns ju även nackdelar så som hur vi ska göra med hundarna när båda jobbar heltid (hunddagis, dagmatte, följa med på mitt jobb etc. ABSOLUT inte göra oss av med hundarna förstås!) som jag slipper tänka på nu när jag studerar. Men på det stora hela ser jag så otroligt mycket fram emot framtiden med allt vad det kan innebära! Allt det andra, det löser sig med all säkerhet.

Om jag har några tävlingsmål 2014? Ja, det är nog samma gamla stående mål, haha! Jag vet vad jag vill uppnå, men jag vet inte när det blir. Vi har haft ett längre träningsuppehåll under december månad på grund av mitt exjobb och att Poppel opererades för nya knölar på benet. Men nu är hon läkt och vi har så smått börjat med träningen igen. Lydnad är det som är i fokus!

Gott Nytt År till alla vänner!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top