skip to Main Content

Vilken helg!

Vilken fullspäckad helg vi har haft! I lördags, tidigt på morgonen, åkte jag och hämtade Poppels uppfödare Martha från nattåget. Hon skulle bo hos oss i helgen för vidare färd söderut på måndagen. När ens uppfödare kommer på besök så måste man ju maxa vistelsen så det var full rulle från morgon till kväll!

På lördag eftermiddag hade vi en liten valpträff och kullsyster Maja kom och hälsade på. Mamma Blistra och kullsyster Idefix var såklart oxå med. Vi hade jättetrevligt och alla valparna hade det skoj tillsammans, även om kanske Maja och Idefix inte kom helt överrens alla gånger. Lika barn leker inte bäst…

Så på söndagen for jag och Martha till Stockholmsmässan för World Dog Show! Vilken upplevelse det var att titta på VM i lydnad, alla tollare och inte minst BIS-finalen. Det var helt galet när vi skulle ta platser vid finalringen och ett litet ris till ordningspersonalen som inte ens ville låta folk gå på toaletten utan att bli av med sina platser. Finalerna höll trots allt på i över 4 timmar.

Igår följde jag och Poppel med och lämnade av Martha, Blistra och Idefix på centralen i Sthlm. Det var första gången som Poppel åkte pendel och var på centralen men hon var hur duktig som helst, mycket tack vare att hon hade sin coola mamma och kullsyster med sig, toppen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top