skip to Main Content

Vi latar oss

Hihi, jag hittade den här bilden på Mikaelas hemsida så den slog jag till på och snodde lite fräckt ;) Hoppas att det är ok!

Det är alltså såhär jag och Poppel ser ut när vi är på jaktkurs, Poppy ligger och snarkar med snusläppen inne! Jodå, hon kan minsann vara lugn ibland oxå även om tillfällena är (extremt) sällsynta.

Idag hade jag stora planer på att åka till Arlanda och simträna Poppel, ja det låter konstigt att åka till en flygplats för att simträna men det finns en väldigt fin sjö precis intill en av landningsbanorna. Men istället har jag suttit framför datorn och skrivit uppsats i kemi så vi har bara hunnit med ett ”vanligt” litet träningspass i skogen under promenaden. Poppel fick lite utmaning i en kort dirigering som hon skulle göra över en rishög. Målet var att hon skulle gå över rishögen på både ut och tillbakavägen och det fixade hon fint men jag fick allt tala om för henne hur det skulle se ut först för annars ville hon gärna ta den lätta vägen runt.

Och Lotus, min lilla underbara, fick gå ett par rundor efter dummyn och han är ju bara helt galet glad i dessa tygpåsar. Han har nog trefaldigt så stor motivation mot Poppel men å andra sidan så är det inte alltid positivt eftersom hans passivitet således är trefaldigt sämre än Poppels. Men det vore ju roligt att ställa upp på ett WT med honom någon gång i framtiden.

This Post Has One Comment
  1. Poppel har en otroligt skön pose där! Så fin!
    Här har vi tränat sök med nergrävda tennisbollar… Flox är väldigt fokuserad och använder nosen väl! Men jag ser fram emot jaktinternatet!
    Ha en bra helg! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top