skip to Main Content

Floppel

Så kan det gå med en överspeedad Poppel och en nervös matte! Tävlingsträningen gick inte alls som jag hade tänkt, allt jag hade planerat försvann ur huvudet sekunden då jag ställde upp för linförigheten, som inte alls blev särskilt förig förresten. Anledningen till att jag tappar henne sådär är för att Poppel tittar efter dummy som brukar fall när någon står och ropar i vanliga fall plus att jag inte talar om för henne ordentligt vad som gäller. Resten av momenten gick mycket bättre, förutom läggande som Poppel utförde ett perfekt ställande på istället. Det är bara jag som är världens uslaste förare som blir så nervös att jag inte kan föra min hund.

Nu ser jag ännu mer fram emot kennelhelgen så att Martha kan visa mig hur man hanterar dessa hundar på bästa sätt ;)

This Post Has 2 Comments
  1. Får man följa med på den där kennel träffen??!! =)
    Tack för grattisen! Ja jag tror allt att min röda huligan sitter där uppe och tittar ner på mig.

    KRAM

  2. Det gick ju visst bra! Periodvis går hon jättefint med bra fokus och kontakt, störningarna visste du ju att du inte hunnit träna tillräckligt länge så bortse från dem, det fixar ni snabbt. :) Engagemanget och glädjen är långt viktigare, var roligt att titta på er!
    Ha det buskul på kennelträffen i helgen! :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top