skip to Main Content

Slut på helg

Nu är helgen slut – igen, tänk att det alltid blir måndag så snabbt. Fast det gör inte så mycket egentligen för nu börjar ju nedräkningen tills jag och Poppel på torsdag tar tåget upp till Skellefteå och kennelhelgen med funktionsbeskrivning! Jag ska tina en fågel att ha lite roligt med på tisdag och onsdag och så ska vi hinna med en simtur för Popsan oxå, vore kanske något att kombinera dem båda så att hon får apportera vilt på vatten.

Imorgon ska vi på träningstävling i lydnadsklass 1. Poppel är verkligen inte mogen för att gå någon tävling än så det blir ett bra tillfälle att kunna belöna mellan momenten men ändå få den äkta tävlingskänslan. Hon var ju sist att löpa i kullen och det skulle inte förvåna mig om hon kommer ut sist på tävlingsbanan oxå, lilla virrPoppel, haha!

Vi har tränat med Hanna ikväll. Poppel fick göra alla moment tillsammans med Hanna och jag tyckte då inte att det var någon skillnad mot när hon går med mig, trots att jag kommenderade så hade hon full fokus på sin förare för tillfället. Sån tur, då kan jag lämna över Poppel till någon annan om jag dör av nervositet på tävling ;)

This Post Has One Comment
  1. Då kanske vi ses imorn, jag tänkte åka till UBK och kolla lite. Träna Thing vid sidan om med mycket störning. Egentligen skulle nog Flox behöva gå igenom klass 2 momenten.
    Säg till om du har lust att träna apportering nånting!
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top