skip to Main Content

Jag behöver smakråd!

Efter att  jag tagit mig i kragen, gett mig en spark i baken och fått tummen ur så har jag äntligen satt igång att tillverka min kennelnamnslogga! Nu har jag kommit fram till en grund som jag är någorlunda nöjd med men som de som känner mig vet, lider jag av sjuklig beslutsångest och är en riktig velmaja.

Ska M:et vara med knorr eller utan? Min första tanke var att knorren var ful men vid närmare eftertanke tycker jag att det känns mer ”inramat” med knorr.

Vad tycker ni? Med knorr, utan knorr eller rent av börja om från scratch?!

This Post Has 23 Comments
 1. …Börja om från början… börja om på nytt… Nej seriöst jag håller faktiskt med Anna till hälften ;), fast med knorr :)! Kom bara ihåg att ju fler man frågar ju fler svar får man!

 2. Du måste ha knorren, då blir det ungefär samma stil som på Nova Scotia….. i din heading. Om Min Vilda inte har samma font, testa att ändra till samma som ovan! Allt är så snyggt annars! Lycka till!
  ps Anton tyckte du skulle köra utan knorr : ))

 3. Jag tycker att du ska ha utan knorr för att göra loggan mer stilren och enkel. Textstilen är fortfarande avancerad så att lägga in för mycket i den gör den något plottrig. Det är alltid snyggare att ha en grund som är enklare och sedan bygga på än att ha för mycket från början.

 4. Jag kom på att det blev snyggare för ögat också att knorren på M:ets nedre del bildar cirkel med V:ets övre knorr. Med ytterligare knorr tycker jag att det ser överarbetat ut.

 5. ta båda? XD Nej jag har ingen aning. den övre tror jag :P Det blev bra båda två, men mer stil på den övre :)

 6. Ja Frida, nu har du många olika svar :) men jag måste nog rösta på ”med knorr” även om vid första blicken var snyggare utan. Det blir en fin helhet med knorr men jag tror man måste titta ett bra tag innan man märker att man saknar den :)

  Lycka till med valet :) Det är ju fina båda två, så oavsett vad du väljer så blir det bra!

 7. Hej Fridolin!

  Nu måste du ju lyssna på mig eftersom jag jobbar med det här.. ;) MED knorr!
  Så, nu var det bestämt! ;)

  Kraam och grattis till kennelnamnet!! :D

 8. Haha! Måste förvirra lite jag med då! ;) Jag tycker att det blir mer balans med knorr. Typsnittet är ju åt handskrifthållet, är väl därför folk tycker att det ser pixligt ut. Jag tycker att det är ett snyggt typsnitt men det ser nog bäst ut i större storlek, kanske svårt på webben?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top