skip to Main Content

Vardag

I går var det fint väder så jag tog med kameran till träningen, stackarn håller väl på att bli galen så arbetslös som den är nuförtiden. Poppel såg som vanligt extremt dryg ut men jag fick till ett fantastiskt, ja vad ska man säga, avlångt bokeh*, fint! (*googla)

För övrigt så är min vardag extremt trist nuförtiden, ja inte för mig men livet går lixom på repeat nu och därför finns det ingen anledning att blogga varje dag för jag skulle i princip bara kunna klippa och klistra. Det här inlägget kommer nog ligga överst ett tag så för att bespara mig lite tid så kan ju helt enkelt alla ni som tittar in här varje dag (jag vet för jag har en besöksräknare ;) ) läsa samma inlägg!

Okej…så här ser det ut.

Måndag-Fredag – Jag är i skolan hela dagen och räknar matte när jag kommer hem. På kvällen åker jag till Ubk och tränar med träningskompisarna. Poppel tränar vidare på tvåans moment.

Helgen – SLAPPA! (och plugga…)

 

Men några planer har vi trots allt att se fram emot. Mentalbeskrivning med Poppel den 18:e oktober, spännande! Jag siktar på att starta lydnadsklass 2 med Popsan den 8:e november på hemmaklubben och då blir det perfekt med kurs för Nancy Nilsson där emellan någongång :)

This Post Has 3 Comments
  1. Tack för att du håller tummarna för oss och för Poppels syrra! Klart vi ska göra vårt bästa, så får vi se hur långt det räcker….!

    Kram Maria och Bruno

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top