skip to Main Content

Renoveringsupdate: Hallen

Hallen är nu på god väg att bli färdig. Pärlsponten är satt i utrymmet för skohylla och vägghyllor. Golvet är som synes oxå lagt, och med det är vi helt färdiga även i köket. Vi ska ju sätta pärlspont i hela köket oxå, så detta lär ta sin lilla tid. Med snickeriet kan det vara rätt så petigt ibland för att det ska bli tjusigt. En sak är i allafall säker, jag älskar pärlspont! Egentligen hade jag velat sätta från golv till tak men jag får nöja mig med att panelen är åtminstone 130 cm hög istället!

Usch, jag fäster mig mer och mer vid vår lägenhet ju längre vi kommer i renoveringen. Inte så konstigt eftersom det blir som jag vill ha det, men tanken är ju att vi ska sälja någongång i höst/vinter och flytta till Uppsala när vi börjar plugga. Det finns dock en sak som jag inte kommer sakna och det är den hemska blåa dörren. Blått är ingen favoritfärg hos mig och särskilt inte denna nyans!

This Post Has 3 Comments
  1. Ska ni flytta igen?! ;) Ser jättefint ut, fast jag håller med Lovisa att den blåa färgen på dörren faktiskt är jättesnygg! Vi hade en mintgrön dörr i Linköping… DET var ugly färg! :p
    Vad duktig du varit med uppdateringar! Usch, jag har inte ens fixat bilderna från kennelträffen som var en hel vecka tidigare. Kul att funktionsbeskrivningen gick så bra oxå, och glöm fågeln det spelar ju ingen roll eftersom hon plockar egentligen.
    Vi ska nog inte ställa förrän på rasspecialen… men i höst blir det nya utställningar. Väldigt sugen på att sticka till Norge eller Finland oxå, fast måste ju rabiesvaccinera först. *suck*

  2. Ska ni flytta när ni har renoverat klart!? :-O
    Vad ska ni plugga? Massa kramar från Peter Siepens största fan ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top