skip to Main Content

Flygplansjakt

Airbus 320-200

Min favorit; Boeing 737-600
Så liten, knubbig och söt!

Inte jättepassande bilder till dagens inlägg men detta var vår underbara utsikt medans vi var vid Halmsjön och tränade.

Hanna kom och tränade lite apportering med oss i morse. Vi började med vattenarbete och jag tror tusan att Poppel börjar simma lite bättre nu. Hon fick även testa en pyttekort dold vattendirigering. Hur lägger man en dold vattendirigering undrar ni, jo man har en kastare som kastar medan man håller för hundens ögon och klämmer ihop öronen för att de inte ska höra plasket, sen är det bara att rikta in. ;) Det var bara på skoj eftersom jag inte vill börja med detta ännu och dessutom så har jag ingen aning om vad jag håller på med.

Det blåste ganska mycket och jag råkade kasta Bingleys markering lite långt och den vågade han inte simma ut och ta så det blev till att försöka jobba in den med Poppel. Dummyn blåste in till strandkanten men inte vilken strandkant som helst utan ett eländigt område med sumpmark och en massa ris och tuvor. Jäklar vad hon fick ligga i och kämpa för att få in den men det var en nyttig lärdom om att fortsätta jobba även fast det är jobbigt och svårt.

Jag hade tinat min and för att Bingley skulle få prova men han var inte så sugen på det idag så jag testade med Poppel. Jag gick och la ut den precis som det såg ut på funktionsbeskrivningen och nu tog hon den med en gång i farten och snabbt in med klockrent grepp på allra första försöket. Hundrackare, varför kunde du inte gjort det i lördags?!

Sedan la vi ut ett väldigt grunt sök eftersom Poppel behöver träna på att alla dummysar inte ligger en mil ut i skogen och hon hade inte alls samma driv som hon brukar. Hon blev nog lite sur över att hon inte fick sträcka ut över ett stort sök som hon gillar. Men in kom ju dummysarna ändå, även de som hängde i träd och låg begravda.

This Post Has One Comment
  1. Ni är sååå duktiga! Önskar jag hade all tid som du att träna så mycket.
    Tyvärr kan jag inte se dina filmer du lägger ut på min jobbdator : (

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top