skip to Main Content

Operation: Kök inleds

Jag måste komma ihåg att ta ’före’ bilder! Utan dem så är det ju inte lika roligt att se hur det blir efter en renovering. Jag måste komma ihåg att ta ’efter’ bilder oxå för den delen, för sovrummet är färdigt (åtminstone renoveringsmässigt).

Nu har vi alltså startat upp i köket. Vi åkte till IKEA idag med tanken att köpa ett högskåp och en inbyggnadsmikro som jag så fyndigt hade tänkt placera där men det visade sig att 40 cm är för smalt för att ens trycka in en vanlig mikro i så jag får klura lite mer på hur jag ska kunna trolla bort mikron från bänken.

Då blev jag såklart lite avtänd på idén att köpa ett nytt högskåp så vi ändrade oss och köpte stommar till mer förvaring istället. Tanken är att det ska bli som ett slags vitrinskåp med lådor längst ner, ni ska få se, det kommer bli så fint! Idén är tagen rakt av från IKEA Uppsala där de hade ett sådant uppbyggt i mitt favoritutställningskök. Men naturligtvis så var en pusselbit till bygget slut på lagret så väggskåpen får vänta i sina lådor tills efter nyårshelgen, suck.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top