skip to Main Content

Bad Doggie

Hundarna fick ett godissök och Poppel trodde sig hitta högsta vinsten, uääck!

Japp, det är en bajscigarr hon har i mungipan! Helt otroligt att jag hann få en bild på eländet för jag reagerade blixtsnabbt. Poppel släppte bytet i ren chock när jag älgade fram vrålandes aja baja! Jag hade verkligen ingen aning om att denna bilden ens blev knäppt, haha!

Detta var vad som hände innan promenaden :(  Jag tappade kameran i golvet och blev helt livrädd när jag hörde hur den skramlade till. Som tur var så var det uv-filtret som tog smällen istället för objektivet, det kunde ju lika gärna varit linsen! Nu var det en hundralapp som gick sönder i stället för flera tusenlappar, phew.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top