skip to Main Content

Frisk luft

Den här veckan har valparna fått komma ut både hemmavid, i skogen och på en för både mor och valpar okänd plats vid en friluftsanläggning. Det är fortfarande ganska kallt för valparna att vara ute längre stunder men i skogen satt vi gott i solen ända tills Canadagåsen somnade. Det har blivit en hel del bilåkande för dem vilket går jättebra sålänge man inte tycker det är jobbigt med valpskrik första kvarten ;)

Idag lärde Poppel valparna hur en boll ska tas…

…och den läxan övade Ejder flitigt på :)

This Post Has 5 Comments
  1. Nä, jag har ändrat mig! Jag tar allihop! Du kan boka av alla valpköpare!!!

  2. Nej jag ska ju ha alla…!!! skratt,,,du då flyttar min man ..handlöst

    Men såå sötaman blir galen titta pådom..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top