skip to Main Content

Simskola

 

Nu är det hög tid att Poppel lär sig att simma med tanke på stundande funktionsbeskrivning! Idag började hon simskola och som den toppentjej hon är så klarade hon simmärket Baddaren. ;)

Synd att jag inte fick med alla undervattendyk på film för det blev många sådana innan hon kom på hur man trampar vatten med frambenen. Det var nästan lite otäckt när hon försvann ner i djupet men samtidigt så himla komiskt att titta på. Poppel är väldigt underhållande att titta på, det är inte första gången jag både tänkt och hört den kommentaren!

This Post Has 3 Comments
  1. Haha, vad rolig och söt hon ser ut ;) Är det hon som gör dom fina ljuden också? :) Här uppe går det inte att simma ännu. Jag hoppas att Hyzz får hinna simma en gång i alla fall innan beskrivningen :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top