skip to Main Content

Naturhistoriska

Finns det roligare ställe att testfota sin nya kamera än naturhistoriska riksmuséet? Nej, jag tror inte det! Va, har jag inte sagt att jag skaffat ny kamera?! ;) Jomen, det har jag serru – en Nikon (vad annars) D90 med batterigrepp och den ser så grym ut vill jag lova, som värsta värstingkameran! Innan jag säljer min lilla D50 så ska jag fota D90, någon som vill köpa D50 förresten?

Vi var iallafall på NRM i Sthlm idag, jag och Jimmy och kikade och fotade på alla utställningar. Vi älskar museum, eller speciellt jag gör det men Jimmy är inte långt efter. Jag är riktigt nöjd med kameran med tanke på att jag inte ens öppnat instruktionsboken ännu – och det är många nya knappar som jag inte har koll på!

Ståtlig björn.

Vargarna, här har vi Lexus på rygg och Poppel är den som slickar Lotus i mungipan.

En gammal grottmänniska som hade siktet inställt på mig, usch vad de är verklighetstrogna!

Tyvärr är det tydligen bara jag i familjen som kan fota så därför blev det ingen bra bild på mig att visa här.

This Post Has 2 Comments
  1. Näää, nu blev jag riktigt avis på dig! En Nikon D90 har stått högst upp på önskelistan ända sedan den kom ut men själv får jag nog bara drömma… ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top