skip to Main Content

Återbesök hos onkologen

I tisdags åkte vi in för 3 månaders-kollen efter operationen. Lill-smurfan fick följa med och göra studiebesök tillsammans med sin mamma. Jag visste inte riktigt vad de ville göra men hade mina misstankar om ett bukorgans-ultraljud vilket det även blev. Jag propsade på att slippa sederingen, tycker det är onödigt med mer karenstid nu faktiskt! Det får räcka helt enkelt, Poppel vill nog inte heller. Som tur var slapp vi och det gick jättebra, Poppel slumrade där i vaggan i standard-tollarposition, dvs på rygg viftandes lite på svansen när hon fick beröm. Kula var duktig och la sig och sov på golvet hon med under halvtimmen som det tog.

Poppel var som vanligt helt vild och galen hos veterinären. I väntrummet så laddar hon som fasen när hon ser folk i sjukhuskläder komma ut för att hämta andra patienter. När de väl kommer för att hämta henne och säger ”Poppel?” så skäller hon rakt ut och studsar fram. Sedan är hon skitnöjd när HON får följa med in och drar längst ut i kopplet och morsar på alla, kollar in i alla rum och har sig. Hon gillar det helt enkelt och tror nog att hon är kung över Ultuna. Tycker det är konstigt att hon är så glad i att åka dit med tanke på allt hon varit med om men hellre att hon är så än att hon är rädd och tycker det är jobbigt.

Ultraljudet såg helt normalt ut så vi fick inga restriktioner, bara hem och lev som vanligt men kom tillbaka om 6 månader för koll igen. Skönt, nu kan vi blicka framåt mot vårens tävlingar och förhoppningsvis får Poppel bli en gammal gumma innan hon vandrar vidare.

This Post Has 3 Comments
  1. Med en lika veterinär-tokig pappa blir det inte nådigt för barnen, hehe! Skönt att allt ser bra ut!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top